2082 Servicii de formare profesionala pentru anul 2014 (conform celor 7 loturi)  

Valoare estimata
129 970,00 lei
Publicat
14-01-2014 08:59:33
Termen de ofertare
22-01-2014 00:00:00
Timp ramas

Valoare estimata: 129 970,00 lei

Prestari servicii de invatamant pentru derularea programelor de formare profesionala in vederea pregatirii teoretice si practice a participantilor la cursurile organizate de catre AJOFM Harghita,in meseria de: comunicare limba germana, Preparator produse din lapte, Lucrator in structuri pentru constructii, Agent de securitate, Ingrijitoare batrani la domiciliu, Infirmiera, Ingrijitoare copii.

Conditii referitoare la contract:

Durata contractului este 12 luni incepand de la data atribuirii contractului / emiterii ordinelor de incepere a serviciilor sau lucrarilor

Criterii de atribuire:

Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic in ceea ce priveste: 1. Pretul ofertei: 60 % 2.Tehnicul:40% Descrierea furnizorului si experienta 8 % Exp. anter. specifica in org.progr. de formare profes. evaluat, prezinta programele organizate in meseria respectiva, recomandari- 5 puncte; Participari la alte progr. de formare profesionala, lista programe organizate - 3 puncte Resurse umane 15 % Structura personal ( numar adecvat, relevanta specializarilor, defalcare pe teorie/practica), prezentarea persoanelor implicate atat la teorie cat si la practica- 5 puncte; Experienta personalului propriu si colaboratori ca lector, CV, diplome, certificate- 10 puncte Resurse materiale 17 % Spatiu in localitatea tinta si disponibilitatea organizarii de cursuri in alte localitati.

Conditii de participare:

Declaratie privind eligibilitatea sit. prevazute la art. 180 din O.U.G. nr. 34/2006, (Formular 1) Decl. privind neinc. in sit. prevazute la art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006, cu modif. si complet. ulterioare (Formular 2) Decl. privind calit.de participant la procedura (F 3) Certif. de participare la licitatii cu oferta independenta (F 4) Decl. privind neîncadrarea în prevederile art. 69^1 din O.U.G. nr. 34/2006 privind conflictul de interese (F 5). Persoanele cu functie de decizie sunt: Panescu Tiberiu, Nagy Ibolya, Jano Edit Andrea, Bota Roland, Kolcsar Erika, Sipos Livia. Experienta similara (F 8) Declaratie privind sanatatea si protectia muncii(F 12) Certificat privind plata impozitelor si taxelor locale din care sa rezulte plata obligatiilor scadente fata de bugetul local (sau echivalent pentru persoane juridice straine) din luna anterioara celei in care se depun ofertele ( valabila la data deschiderii ofertelor). Original sau copie conforma cu originalul. Certif. de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale, care sa ateste plata obligatiilor scadente fata de bugetul de stat (sau echivalent pentru persoanele juridice straine) din luna anterioara celei in care se depun ofertele. Original sau copie cf. cu originalul. Valab. documentelor fiind raportata la data limita de depunere a ofertelor Certificat constatator, emis de Oficiul Registrului Comertului, in care informatiile din acest document sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor, sau alte acte doveditoare in functie de forma de organizare, in original sau copie conform cu originalul. Obiectul contractului sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de ORNC. Aut.de furnizor de formare profesionala/decizie privind autorizarea pentru fiecare lot/meserie/ocupatie ofertata. vezi site WWW.harghita.anofm.ro

Termen depunere oferte:

22-01-2014 00:00:00

Alte informatii:

Data si ora limita de depunere a ofertelor: 22.01.2014 ora 9.00. Cuantumul garantiei de participare, stabilit pentru fiecare lot este: -Lot 1- Comunicare in limba germana ptr.Zona Ciuc, Gheorgheni si Odorhei, 120 lei; Lot 2- Preparator produse din lapte ptr. Zona Ciuc, 90 Lei; Lot 3- Lucratori structuri pt. constructii, ptr. Zona Miercurea Ciuc, 90 Lei; Lot 4- Agent de securitate, pt. zona Ciuc, Odorhei si Toplita, 338 Lei; Lot 5 - Ingrijitoare batrani la domiciliu, pt. Zona Ciuc si Odorhei, 198 lei; Lot 6- Infirmiera, pt. zona Gheorgheni si Ciuc, 239 lei; Lot 7- Ingrijitoare copii, pt. zona Ciuc si Odorhei, 225 lei. Perioada de valabilitate a garantiei de participare: 60 zile de la data limita de depunerea ofertelor. Forma de constituire a garantiei de participare va fi ori:a) scrisoare de garantie bancara in favoarea autoritatii contractante emisa în conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, completata conform formularului atasat in sectiunea Formulare; b) ori ordin de plata sau fila CEC, cu conditia confirmarii acestora de catre banca emitenta, pâna la data deschiderii ofertelor, cont RO 53TREZ 3515005XXX000187, deschis la Trezoreria Miercurea Ciuc, jud. Harghita, cod fiscal 11344042; c) ori a unei sume în numerar, depusa la casieria unitatii în cazul în care valoarea garantiei de participare este redusa ca valoare. In cazul ofertantilor din categoria intreprinderilor mici si mijlocii, conform Legii nr.346/2004, garantia de participare se constituie in procent de 50% din cuantumul precizat mai sus. Ofertele care nu sunt însotite de dovada constituirii garantiei de participare vor fi respinse, fiind considerate inacceptabile. Documentatia vezi site WWW.harghita.anofm.ro sau la sediul AJOFM Harghita, Miercurea Ciuc, sau e-mail:(protejata).

80530000-8 - Servicii de formare profesionala (Rev.2)

Autoritate contractanta AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA HARGHITA

message user image
Date de contact disponibile dupa login (XCKN)