CN1043793 Acord cadru Servicii de mentenanta a Sistemului de Monitorizare si Avertizare pentru Managementul situatiilor de urgenta in caz de dezastre provocate de fenomene hidrologice, meteorologice si de poluare a mediului realizat în cadrul proiectului „Managementul situatiilor de urgenta cauzate de fenomene hidrologice, meteorologice si dezastre de mediu”, aferent anilor 2022-2026

Valoare estimata
1 021 840,00 RON
Publicat
16-06-2022 17:00:22
Termen de ofertare
25-07-2022 15:00:00
Timp ramas

Transmis 14-06-2022 15:00:14  Legea nr. 98/23.05.2016  Anunt de participare  Licitatie deschisa  Mod atribuire: online
Obiectul achizitiei: Acord cadru Servicii de mentenanta a Sistemului de Monitorizare si Avertizare pentru Managementul situatiilor de urgenta in caz de dezastre provocate de fenomene hidrologice, meteorologice si de poluare a mediului realizat în cadrul proiectului „Managementul situatiilor de urgenta cauzate de fenomene hidrologice, meteorologice si dezastre de mediu”, aferent anilor 2022-2026
Numar de referinta: 4394706/2022/3
Tipul contractului: Servicii / Servicii in afara celor cuprinse in Anexa II
Descrierea pe scurt a contractului:

Acord cadru Servicii de mentenanta a Sistemului de Monitorizare si Avertizare pentru Managementul situatiilor de urgenta in caz de dezastre provocate de fenomene hidrologice, meteorologice si de poluare a mediului realizat în cadrul proiectului „Managementul situatiilor de urgenta cauzate de fenomene hidrologice, meteorologice si dezastre de mediu”,aferent anilor 2022-2026 conform Caietului de sarcini.
Valoarea estimata a serviciilor care urmeaza sa fie achizitionate de pe piata si care constituie, ca atare, obiectul contractului de achizitie de servicii este de 1.021.840,00 lei fara TVA.
Cantitatile minime si maxime ale acordului-cadru sunt:
- cantitare minima - 4 pachete zile/om (un pachet zile/om = 10 zile lucratoare/om)
- cantitate maxima - 96 pachete zile/om (un pachet zile/om = 10 zile lucratoare/om)
Cantitatile minime si maxime ale unui contract subsecvent:
- cantitate minima - 1 pachet zile/om (un pachet zile/om = 10 zile lucratoare/om)
- cantitate maxima - 24 pachete zile/om (un pachet zile/om = 10 zile lucratoare/om)
Valoarea minima a unui contract subsecvent este de 10.644,16 lei fara TVA iar valoarea maxima este de 255.460,00 lei fara TVA.
Cantitatile minime si maxime au fost stabilite tinând seama de activitatile care trebuie desfasurate în cadrul contractului de servicii, respectiv activitati de mentenanta preventiva si corectiva.

Loturi:

1) Default lot
Cod CPV: 72253200-5 Servicii de asistenta pentru sisteme (Rev.2)
Valoare estimata: 0,00 RON
Acord cadru Servicii de mentenanta a Sistemului de Monitorizare si Avertizare pentru Managementul situatiilor de urgenta in caz de dezastre provocate de fenomene hidrologice, meteorologice si de poluare a mediului realizat în cadrul proiectului „Managementul situatiilor de urgenta cauzate de fenomene hidrologice, meteorologice si dezastre de mediu”,aferent anilor 2022-2026 conform Caietului de sarcini. Valoarea estimata a serviciilor care urmeaza sa fie achizitionate de pe piata si care constituie, ca atare, obiectul contractului de achizitie de servicii este de 1.021.840,00 lei fara TVA. Cantitatile minime si maxime ale acordului-cadru sunt: - cantitare minima - 4 pachete zile/om (un pachet zile/om = 10 zile lucratoare/om) - cantitate maxima - 96 pachete zile/om (un pachet zile/om = 10 zile lucratoare/om) Cantitatile minime si maxime ale unui contract subsecvent: - cantitate minima - 1 pachet zile/om (un pachet zile/om = 10 zile lucratoare/om) - cantitate maxima - 24 pachete zile/om (un pachet zile/om = 10 zile lucratoare/om) Valoarea minima a unui contract subsecvent este de 10.644,16 lei fara TVA iar valoarea maxima este de 255.460,00 lei fara TVA. Cantitatile minime si maxime au fost stabilite tinând seama de activitatile care trebuie desfasurate în cadrul contractului de servicii, respectiv activitati de mentenanta preventiva si corectiva.
Finantare: Fonduri bugetare

Criterii de atribuire:

Pretul cel mai scazut
1.) Pentru contractele de achizitie de servicii: executarea de servicii de tipul specificat
Cerinta1 : Experienta similara

Ofertantul (operator economic sau membrii asocierii de operatori economici împreună) trebuie să facă dovada serviciilor similare prestate în ultimii 3 ani, calculați de la termenul limită pentru depunerea ofertelor, din care să rezulte că acesta a prestat servicii similare celor care fac obiectul contractului pentru care se depune oferta la nivelul a maxim 3 contracte, în valoare cumulată de 250.000 lei fără TVA, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați.
Valorile experienței similare vor fi convertite din euro, la cursul leu/euro mediu comunicat de Banca Națională a României pentru anul respectiv. Ofertanții care trebuie sa efectueze conversia altor monede decât euro vor utiliza ratele de schimb medii anuale stabilite de către Banca Centrală Europeană.
Prin „ contracte similare/comparabile” se înțeleg proiecte/contracte care au avut ca obiect mentenanta/extinderea/implementarea unui sistem informatic.
În cadrul acestei proceduri de atribuire, în accepțiunea autorității contractante, pentru evaluarea experienței similare, noțiunea de proiect/contract se referă la existența unui cadru reglementat juridic prin care un operatorul economic a derulat în mod coerent (având o finalitate bine precizată și atinsă) tipul de servicii care sunt de interes pentru evaluare.
Prin extinderea unui sistem informatic se înțelege dezvoltarea și implementarea de noi funcționalități sau actualizarea funcționalităților pentru un sistem informatic existent.
În susținerea experienței similare se vor prezenta certificate/documente emise sau contrasemnate de beneficiarii serviciilor, care să conțină informații din care să rezulte îndeplinirea condițiilor de mai sus (serviciile prestate, valoarea acestora, perioada de prestare, beneficiarul) și faptul că serviciile au fost prestate în conformitate cu obligațiile contractuale, indiferent dacă beneficiarii sunt autorități contractante sau clienți privați. Aceste documente trebuie prezentate în limba română sau însoțite de traducere în limba română efectuată de un traducător autorizat.
Modul de calcul al perioadei de 3 ani va corespunde eventualelor decalări ale termenului limită prevăzut în anunțul de participare publicat inițial, sens în care dacă se decalează termenul de depunere al ofertelor, se va extinde corespunzător (cu zilele decalate) și perioada aferentă experienței similare. - Se vor prezenta:
- Certificate/documente/recomandări/procese-verbale de recepție parțiale/finale (datate, semnate și parafate de către beneficiar) prin care se confirmă realizarea activităților similare solicitate, din conținutul cărora să rezulte cel puțin informații referitoare la: beneficiarul contractului, natura activităților realizate și cantitățile aferente, perioada în care au fost realizate activitățile, modul de îndeplinire a obligațiilor contractuale, alte informații relevante pentru analiza modului de îndeplinire a cerinței de calificare.

Nota nr. 1
Până la termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor, operatorii economici participanți vor completa DUAE (Documentul Unic de Achiziție European), conform art. 193 alin. (1) din Legea 98/2016, în mod corespunzător de către fiecare entitate participantă în parte (după caz, ofertant, ofertant asociat, terț susținător), în scopul de a face dovada preliminară a îndeplinirii cerințelor menționate anterior.
Înainte de atribuirea contractului de achiziție publică, autoritatea contractantă va solicita ofertantului clasat pe primul loc, după aplicarea criteriului de atribuire, să prezinte documentele justificative prin care confirmă îndeplinirea tuturor criteriilor de calificare, în conformitate cu cerințele stabilite prin DUAE și prin documentația de atribuire.

Nota nr. 2
Pentru îndeplinirea cerinței privind nivelul experienței similare se acceptă:
- fie prezentarea unui singur contract care să acopere prin obiectul său toate tipurile de operațiuni solicitate;
- fie prezentarea unui număr de maximum 5 contracte distincte care să acopere prin obiectul lor toate tipurile de operațiuni solicitate;

Nota nr. 3
Activitățile solicitate în scopul dovedirii experienței similare trebuie să reprezinte activități efectiv realizate în perioada ultimilor 3 ani calculați prin raportare la termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor, sens în care se vor prezenta dovezi corespunzătoare privind realizarea acestora (documente din cadrul cărora să rezulte natura, complexitatea și volumul acestora), după caz, autoritatea contractantă, prin comisia de evaluare nominalizată rezervându-și dreptul de a solicita referințe oficiale cu privire la respectivele activități de la beneficiar și/sau autoritățile competente.

1.) Specificati cifra de afaceri medie anuala
Cerința nr. 1
Media cifrei de afaceri globală a ofertantului din ultimii trei ani (2019, 2020, 2021) să fie cel puțin egală cu suma de 500.000 lei. - Modalitatea de îndeplinire:
Se vor prezenta:
Documente care să probeze nivelurile cifrei de afaceri cum ar fi: bilanțuri/ balanțe contabile din care rezultă cifra de afaceri globală, rapoarte anuale emise de auditori financiari sau societăți specializate, scrisori de bonitate din partea băncilor sau alte documente edificatoare, cu condiția ca acestea să conțină informațiile relevante prin care ofertantul face dovada că deține capacitatea economico-financiară solicitată.

Nota nr. 1
Până la termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor, operatorii economici participanți vor completa DUAE (Documentul Unic de Achiziție European), conform art. 193 alin. (1) din Legea 98/2016, în mod corespunzător de către fiecare entitate participantă în parte (după caz, ofertant, ofertant asociat, terț susținător), în scopul de a face dovada preliminară a îndeplinirii cerințelor menționate anterior.
Înainte de atribuirea contractului de achiziție publică, autoritatea contractantă va solicita ofertantului clasat pe primul loc, după aplicarea criteriului de atribuire, să prezinte documentele justificative prin care confirmă îndeplinirea tuturor criteriilor de calificare, în conformitate cu cerințele stabilite prin DUAE și prin documentația de atribuire.

Nota nr. 2:
Pentru calculul cifrelor de afaceri exprimate în lei sau în alte monede se va folosi cursul mediu comunicat de către Banca Națională a României pentru anii indicați, respectiv: pentru anul 2019 – 1 EUR = 4,7452 lei; pentru anul 2020 – 1 EUR = 4,8371 lei; pentru anul 2021 – 1 EUR = 4,9204 lei.

Nota nr. 3:
În măsura în care publicarea bilanțurilor contabile nu este prevăzută de legislația tării de origine/ tării în care este stabilit ofertantul, atunci acesta va prezenta alte documente edificatoare care să reflecte o imagine fidelă a situației economice si financiare a operatorului economic, conform celor arătate mai sus.

Daca un grup de operatori economici depune o oferta comuna, cerinta se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului. In aceasta situatie, si ofertantul asociat va completa DUAE - Partea IV "Criteriile de selectie" - Sectiunea B "Capacitatea economica si financiara".
De asemenea, impreuna cu DUAE si cu oferta, se va incarca in SEAP si Acordul de Asociere, semnat cu semnatura electronica extinsa, bazata pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat in conditiile legii.
In cazul in care ofertantul beneficiaza de sustinere din partea unui tert, tertul sustinator va completa DUAE - Partea IV "Criteriile de selectie" - Sectiunea B "Capacitatea economica si financiara".
In cazul in care beneficiaza de sustinere din partea unui tert, ofertantul va prezenta:
a) Angajamentul ferm privind sustinerea economica si financiara acordata de tertul sustinator.
Angajamentul ferm va fi incarcat in SEAP impreuna cu DUAE si cu oferta si va fi semnat cu semnatura electronica extinsa, bazata pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat in conditiile legii.
b) documentele indicate in cadrul Angajamentului ferm din care sa rezulte modul efectiv prin care tertul sustinator asigura indeplinirea obligatiilor asumate prin angajament.
Aceste documente vor fi incarcate in SEAP impreuna cu Angajamentul ferm, cu DUAE si cu oferta, si vor fi semnate cu semnatura electronica extinsa, bazata pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat in conditiile legii.

Conditii de participare:

Cerința nr. 1
Ofertantul sau dacă este cazul, ofertantul asociat, terțul susținător, subcontractantul declarat nu trebuie să se încadreze în situațiile prevăzute la art. 164 din Legea nr. 98/2016.
Până la data limită de depunere a ofertelor se va prezenta D.U.A.E. conținând Declarația privind neîncadrarea în prevederile art. 164 din Legea nr. 98/2016 iar ulterior, în conformitate cu Nota nr. 1, se vor prezenta documentele suport aferente respectiv, Cazierul judiciar și fiscal pentru operatorul economic și Cazierul judiciar pentru fiecare din membrii organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al operatorului economic și pentru persoanele care au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, în conformitate cu art. 164 alin. (2) din Legea nr. 98/2016, aflate în termen de valabilitate la data prezentării.

Cerința nr. 2
Ofertantul sau după caz, ofertantul asociat, terțul susținător, subcontractantul declarat nu trebuie să se încadreze în situațiile prevăzute de art. 165 din Legea nr. 98/2016. Până la data limită de depunere a ofertelor se va prezenta D.U.A.E. conținând Declarația privind neîncadrarea în prevederile art. 165 din Legea nr. 98/2016 iar ulterior, în conformitate cu Nota nr. 1, se vor prezenta documentele suport aferente, respectiv Certificatul eliberat de Administrația Finanțelor Publice precum și Certificatul/ certificatele eliberate de Autoritățile Publice Locale din care să rezulte faptul că operatorul economic nu are datorii restante către bugetul de stat sau bugetul/ bugetele locale, la momentul prezentării acestora.

Cerința nr. 3
Ofertantul sau dacă este cazul, ofertantul asociat, terțul susținător, subcontractantul declarat nu trebuie să se încadreze în situațiile prevăzute de art. 167 din Legea nr. 98/2016. Până la data limită de depunere a ofertelor se va prezenta D.U.A.E., reprezentând Declarația privind neîncadrarea în prevederile art. 167 din Legea nr. 98/2016.

Cerința nr. 4
Ofertantul sau dacă este cazul, ofertantul asociat, terțul susținător, subcontractantul declarat nu trebuie să se încadreze în situațiile prevăzute de art. 60, lit. d) și e) din Legea nr. 98/2016. Până la data limită de depunere a ofertelor se va prezenta Declarație pe propria răspundere privind neîncadrarea în prevederile art. 60, lit. d) și e) din Legea nr. 98/2016.

Nota nr. 1
Până la termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor, operatorii economici participanți vor completa DUAE (Documentul Unic de Achiziție European), conform art. 193 alin. (1) din Legea 98/2016, în mod corespunzător de către fiecare entitate participantă în parte (după caz, ofertant, ofertant asociat, terț susținător, subcontractant declarat), în scopul de a face dovada preliminară a îndeplinirii cerințelor menționate anterior.
Înainte de atribuirea contractului de achiziție publică, autoritatea contractantă va solicita ofertantului clasat pe primul loc, după aplicarea criteriului de atribuire, să prezinte documentele justificative actualizate prin care confirmă îndeplinirea tuturor criteriilor de calificare, în conformitate cu cerințele stabilite prin DUAE și prin documentația de atribuire.

Nota nr. 2
Prin excepție de la prevederile Notei nr. 1, până la termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, împreună cu DUAE, operatorii economici participanți vor prezenta și Declarația privind neîncadrarea în prevederile art. 60, lit. d) și e) din Legea nr. 98/2016 (Formularul nr. 3). În acest sens, ofertantul sau, dacă este cazul, ofertantul asociat, terțul susținător și subcontractantul nu trebuie să se afle în conflict de interese cu următoarele persoane cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante:
Oprescu Marius - Presedinte
Delureanu Virgil -Vicepresedinte
Ivan Cătălin-Ionuț- Vicepresedinte
Ilie Marinela Elena - Secretar al judetului
Dumitru Constanta - Director executiv Directia Economica, Buget - Finante
Motoi Cornel-Director executiv Directia Tehnica si Investitii
Negrila Mihaela-Sef serviciu tehnic investitii
Mioc Teodor-Consito -Serviciul Unitatea de Implementare a Proiectelor, Programe si Strategii de Mediu
Netcu Costinel-Serviciul Administrarea Patrimoniului, Unitatea Judeteana pentru Monitorizarea Serviciilor Comunitare de Utilitati Publice si Autoritatea Judeteana de Transport
Busoiu Nicolaie-Serviciul Buget, Impozite si Taxe
Achimescu Cristina-Serviciul Financiar – Contabilitate
Lacraru Adrian-Sef serviciu administratie publica, relatii cu consiliile locale si monitorul oficial al judetului
Patrascu Vasilica-Serviciul Achizitii Licitatii Contractari
Ruta Alin George-Sef serviciu juridic - contencios
Lungu Daniela-Sef serviciu dezvoltare regionala
Draganescu Mihaela-Sef serviciu Urbanism, Amenajarea Teritoriului si Disciplina in Constructii
Bocai Laura - Sef serviciu SRUMUS
Consilieri judeteni: ANGHEL MARIAN-VIOREL, BĂRBULETE ION-ADRIAN, BONDRESCU ION-LUCIAN, BUJGOI GHEORGHE, BUTNARIU CRISTIAN, CĂLEALĂ DUMITRU, CIUCU GHEORGHE ALIN SORIN, CRUŞOVEANU IONEL-BOGDAN, DUMITRESCU VIOREL, GĂLAN VALERIA, GHENCEA GIGI-NICOLAE, GHEORGHE IONEL-CRISTIAN, GIUREA CĂTĂLIN-PETRIŞOR, HĂU ILIE, IORDACHE ADRIAN, NICOLESCU GABRIEL-FLORIN, MARINESCU EMIL-VERGILIUS, MATEI BOGDAN-DANIEL-FLORIN, MATEI MARIANA, NEDELEA IOAN, ALEXE CIPRIAN-FLORIN, POPESCU CONSTANTIN, POSTELNICU DORIN-TEODOR, PRUNĂ TOMA, STERIE ILIE, ŞOFARU GEORGE, VASILE MIRELA, VITAN NICOLAE, VLAD IULIA-DANIELA, VOICU ION.
Nota nr. 3
Pentru a asigura verificarea modului de îndeplinire a cerinței nr. 1 si a cerinței nr. 4, prin excepție de la prevederile Notei nr. 1 de mai sus, până la termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor se vor prezenta și documente edificatoare ce conțin informații cu privire la membrii organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al fiecărei entități implicate în procedura de atribuire, precum si la persoanele care au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestora, cerințele indicate fiind raportate inclusiv la aceste persoane.

Nota nr. 4
Dovada îndeplinirii obligațiilor de plată a taxelor, impozitelor și contribuțiilor se va face la nivelul societății/ companiei. Dovada îndeplinirii obligațiilor de plată a impozitelor și taxelor locale, se va realiza pentru sediul social . Pentru sediile secundare/punctele de lucru, o declaraţie pe propria răspundere privind îndeplinirea obligaţiilor de plată a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor la bugetul general consolidat datorate.

Nota nr. 5
Ofertele depuse de operatorii economici care figurează cu datorii restante la data prezentării documentelor, vor fi excluse în conformitate cu prevederile art. 165 alin. (1) din Legea nr. 98/ 2016 privind achizițiile publice, cu excepția situațiilor prevăzute la art. 165 alin. (3) și art. 166 alin. (2) din același act normativ.

Nota nr. 6
Operatorii economici nerezidenți (străini) au dreptul de a prezenta orice documente edificatoare eliberate de autoritățile competente ale țării de origine (cum ar fi certificate, caziere judiciare sau alte asemenea documente) pentru a demonstra faptul că nu se încadrează în situațiile de excludere prevăzute la art. 164, 165 și 167 din Legea nr. 98/2016 precum și un certificat de rezidență fiscală (evitarea dublei impuneri) valabil pentru anul calendaristic în curs ori a unui angajament de obținere a acestui document, cel mai târziu până la data semnării contractului.
Cerința nr. 1
Se vor prezenta documente care dovedesc forma de înregistrare a operatorului economic, respectiv Certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului în raza căruia este situat sediul ofertantului din care să rezulte cel puțin informațiile legate de: structura acționarilor și a reprezentanților legali, obiectul de activitate, modul de organizare și funcționare al operatorului economic, împrejurarea dacă societatea se află în stare de dizolvare, lichidare sau insolvență. Certificatul constatator trebuie să conțină date actuale/reale la momentul prezentării.

Nota nr. 1
Până la termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor, operatorii economici participanți vor completa DUAE (Documentul Unic de Achiziție European), conform art. 193 alin. (1) din Legea 98/2016, în mod corespunzător de către fiecare entitate participantă în parte (după caz, ofertant, ofertant asociat, subcontractant declarat), în scopul de a face dovada preliminară a îndeplinirii cerințelor menționate anterior.
Înainte de atribuirea contractului de achiziție publică, autoritatea contractantă va solicita ofertantului clasat pe primul loc, după aplicarea criteriului de atribuire, să prezinte documentele justificative prin care confirmă îndeplinirea tuturor criteriilor de calificare, în conformitate cu cerințele stabilite prin DUAE și prin documentația de atribuire.

Nota nr. 2
Obiectul contractului trebuie să aibă corespondent în codul CAEN din Certificatul Constatator emis de ONRC, iar ofertantul trebuie să fie autorizat să desfășoare activitățile aferente contractului de achiziție publică, conform art. 15 din Legea nr. 359/2004.

Nota nr. 3
Operatorii economici nerezidenți (străini): vor prezenta documente echivalente care dovedesc o formă de înregistrare/ atestare ori apartenență din punct de vedere profesional în condițiile legii din țara de rezidență, din care să rezulte că operatorul economic este adecvat constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii și că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul prezentului contract în corelare cu cerințele mai sus menționate și reglementările aplicabile în țara de origine/țara în care operatorul economic este stabilit.

Nota nr. 4
În cazul participării la procedură cu ofertă comună și/sau în situația în care ofertantul intenționează să subcontracteze părți din contract, cerințele aferente acestui criteriu de calificare pot fi îndeplinite în condițiile art. 51 din H.G. nr. 395/2016..

Informatii aditionale:

Pentru indeplinirea obligatiei referitoare la modul de transmitere a DUAE de catre operatorii economici participanti la procedurile de atribuire, prevazuta la art. 60 alin. (1) si (4), art. 69 alin. (1) si (3), art. 123 alin. (2) si (3) din H.G. nr. 395/2016, cu modificarile si completarile ulterioare, acestia vor completa direct in SEAP, in sectiunea dedicata a procedurii, DUAE-ul deja configurat de autoritatea contractanta. DUAE, astfel completat, va putea fi vizualizat si analizat de catre autoritatea contractanta in sectiunea dedicata acestuia. De asemenea, raspunsurile la DUAE ale operatorilor economici care participa la procedura vor fi completate in SEAP in mod direct, dupa autentificare, de catre fiecare participant. Pentru cazurile in care ofertantul este o asociere de operatori economici sau pentru cazurile in care ofertantul are subcontractanti sau terti sustinatori, fiecare operator economic se va autentifica in sistem si va accesa procedura de atribuire in vederea completarii DUAE in calitatea in care a fost inclus in respectiva procedura (asociat, subcontractant, tert sustinator).Este necesar ca toti cei care trebuie sa raspunda la DUAE sa fie inregistrati ca utilizatori ai sistemului.Detalii cu privire la intocmirea DUAE veti regasi, dupa autentificarea in sistem, in sectiunea „Informatii DUAE” – Ghid de completare DUAE. Corespondenta si toate documentele depuse de operatorii economici vor fi in limba romana, sau insotite de traducere autorizata in limba romana. Solicitarile de clarificari ale potentialilor ofertanti se vor adresa in mod exclusiv in SEAP la Sectiunea ”Intrebari” din cadrul procedurii de atribuire derulate prin mijloace electronice. Raspunsurile la solicitarile de clarificari se vor posta in termen legal la rubrica de "Documentatii, clarificari si decizii" a anuntului de participare publicat pe site –ul www.e-licitatie.ro. Autoritatea contractanta nu va da curs solicitarilor adresate prin alta modalitate de comunicare. Comisia de evaluare va transmite solicitarile de clarificare privind ofertele depuse, in SEAP la Sectiunea “Intrebari”. Operatorii economici vor transmite raspunsurile la clarificari si eventualele documente solicitate pe parcursul evaluarii ofertelor prin intermediul SEAP (Sectiunea “Intrebari”), integral in sectiunea corespunzatoare respectivei solicitari, sub forma unuia sau a mai multor documente/fisiere distincte semnate cu semnatura electronica. Riscul depunerii de documente nesemnate electronic sau care nu pot fi vizualizate/deschise este in sarcina ofertantului, sub sanctiunea respingerii ofertei. Clasament: Conform prevederilor art. 139 alin. (3) din Norme, „În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică.” Cerintele tehnice definite la nivelul anuntului de participare, caietului de sarcini sau altor documente complementare, prin trimiterea standardelor, la un anumit producator, la marci, brevete, tipuri, la o origine sau la o productie/metoda specifica de fabricatie/prestare/executie, vor fi intelese ca fiind insotite de mentiunea ”sau echivalent”

Termen depunere oferte:

25-07-2022 15:00:00

Lista de fisiere care compun documentatia de atribuire:

Model Acord cadru.doc.p7s
caiet de sarcini.pdf.p7s
Modele Formulare.doc.p7s
FisaDate_DF1150047.pdf
DUAE_CERERE_178035.xml

Autoritate contractanta CONSILIUL JUDETEAN OLT Slatina

message user image
Date de contact disponibile dupa login
Aceasta procedura se desfasoara in sistemul national de licitatii publice SEAP.