CN1042577 Echipamente pentru realizarea sistemului informatic pentru managementul resurselor umane pentru implementarea proiectului ”Optimizarea, eficientizarea cadrului procedural și digitalizarea proceselor de management al resurselor umane din cadrul STS”, cod proiect SIPOCA 746/cod SMIS 129502, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020”

Valoare estimata
886 256,00 RON
Publicat
13-05-2022 19:00:29
Termen de ofertare
21-06-2022 15:00:00
Atribuit:
CAN1089906 / 21-10-2022 17:00:44

Transmis 11-05-2022 18:27:14  Legea nr. 98/23.05.2016  Anunt de participare  Licitatie deschisa  Mod atribuire: online
Coduri CPV suplimentare
48821000-9 Servere de retea (Rev.2)
Obiectul achizitiei: Echipamente pentru realizarea sistemului informatic pentru managementul resurselor umane pentru implementarea proiectului ”Optimizarea, eficientizarea cadrului procedural și digitalizarea proceselor de management al resurselor umane din cadrul STS”, cod proiect SIPOCA 746/cod SMIS 129502, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020”
Numar de referinta: 4267230_2019_PAAPD1100842
Tipul contractului: Furnizare / Cumparare
Descrierea pe scurt a contractului:

Obiectul achiziţiei: ”Echipamente pentru realizarea sistemului informatic pentru managementul resurselor umane” pentru implementarea proiectului ”Optimizarea, eficientizarea cadrului procedural și digitalizarea proceselor de management al resurselor umane din cadrul STS”, cu următoarele cantități:
Echipamente de tip firewall UTM - 2 cpl.
Switch management (48 porturi) - 1 cpl.
Server procesare - 3 cpl.
Storage extensie LFF - 3 cpl.
Storage extensie SFF- 1 cpl.
Librărie de benzi- 1 cpl.

Detalierea produselor este prezentata în Caietul de sarcini, iar specificațiile tehnice complete sunt detaliate în Capitolul 3.4 din caietul de sarcini.

Loturi:

1) Default lot
Cod CPV: 32420000-3 Echipament de retea (Rev.2)
Valoare estimata: 0,00 RON
Obiectul achiziţiei: ”Echipamente pentru realizarea sistemului informatic pentru managementul resurselor umane” pentru implementarea proiectului ”Optimizarea, eficientizarea cadrului procedural și digitalizarea proceselor de management al resurselor umane din cadrul STS”, cu următoarele cantități: Echipamente de tip firewall UTM - 2 cpl. Switch management (48 porturi) - 1 cpl. Server procesare - 3 cpl. Storage extensie LFF - 3 cpl. Storage extensie SFF- 1 cpl. Librărie de benzi- 1 cpl. Detalierea produselor este prezentata în Caietul de sarcini, iar specificațiile tehnice complete sunt detaliate în Capitolul 3.4 din caietul de sarcini.
Finantare: Program / Proiect

Criterii de atribuire:

Cel mai bun raport calitate – pret
1.) Specificati cifra de afaceri medie anuala
Având în vedere prevederile Legii nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare şi prevederile Hotărârii Guvernului nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare, autoritatea contractantă va solicita ca şi cerinţă minimă de calificare privind capacitatea economică și financiară, ca media cifrei de afaceri anuale a ofertantului pe ultimele trei exerciții financiare (2019, 2020 şi 2021) trebuie să fie cel puţin egală cu 1.500.0000 lei. - Conform art. 193 din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, operatorul economic participant la procedură va completa şi prezenta DUAE. Înainte de atribuirea contractului, autoritatea contractantă va solicita ofertantului clasat pe primul loc, după aplicarea criteriului de atribuire să prezinte documente justificative actualizate prin care să demonstreze îndeplinirea criteriului de calificare, în conformitate cu informaţiile cuprinse în DUAE.
Se vor solicita următoarele documente justificative din care să reiasă capacitatea economică și financiară a operatorului economic, respectiv media cifrei de afaceri anuale pe ultimele trei exerciții financiare (2019, 2020 şi 2021): bilanţurile contabile sau extrase din bilanţurile contabile aferente exerciţiilor financiare 2019, 2020 şi 2021, validate de organele competente, care să susţină fără echivoc informaţiile din DUAE.
Echivalentul în lei al cifrelor de afaceri anuale exprimate în euro va fi determinat următoarelor cursuri medii anuale comunicate de Banca Națională a României (BNR) pentru anii 2019, 2020 şi 2021: 4,7452 lei/euro pentru anul 2019 și 4,8371 lei/euro pentru anul 2020 și 4,9204 lei/euro pentru anul 2021. Pentru conversia altor monede naţionale în lei, se vor utiliza cursurile de schimb medii anuale stabilite de către BNR pentru lei/moneda naţională respectivă, pentru anii de referinţă 2019, 2020 şi 2021 (se va consulta site-ul www.bnr.ro ).
În situaţia în care publicarea bilanţurilor nu este prevăzută de legislaţia ţării în care este stabilit operatorul economic, sau bilanțul aferent anului 2021 nu a fost întocmit, vizat și înregistrat la organele competente, se pot prezenta orice alte documente echivalente, considerate edificatoare în ţara de rezidenţă a operatorului economic prin care se pot susţine informaţiile prezentate în DUAE (de exemplu, raportul anual al cenzorilor, raportul de audit financiar şi contabil, scrisoare de bonitate din partea unei bănci etc.).
Documentele emise într-o altă limbă vor fi prezentate însoţite de traducerile autorizate în limba română.
În cazul în care ofertantul demonstrează îndeplinirea cerinţei minime privind situaţia economică şi financiară invocând susţinerea acordată de către o altă persoană, conform prevederilor art. 182 din Legea nr. 98/2016, cu modificările şi completările ulterioare, acesta se consideră a fi calificat dacă terţul susţinător demonstrează îndeplinirea cerinţei minime solicitate prin prezentarea documentelor relevante. Totodată, în acest caz, este obligatorie prezentarea angajamentului ferm al persoanei susţinătoare, precum și documentele transmise ofertantului de către terţul susţinător, din care să rezulte modul efectiv prin care acesta va asigura îndeplinirea angajamentului, documente care se vor constitui anexe la respectivul angajament.
În cazul invocării susţinerii unui terţ, neprezentarea odată cu oferta a DUAE completat de către respectivul terţ susţinător sau a angajamentului ferm al acestuia, din care să rezulte modul efectiv in care se va materializa susţinerea acordată, va avea drept consecinţă respingerea ofertei în cauză, ca fiind inacceptabilă.
În cazul în care ofertantul este un grup de operatori economici, cerinţa minimă privind situaţia economică şi financiară poate fi îndeplinită prin cumul. Dacă grupul de operatori economici demonstrează îndeplinirea cerinţei minime privind situaţia economică şi financiară invocând susţinerea acordată de către un terţ, modalitatea de îndeplinire a cerinţei este similară celei aferente ofertei individuale menţionată mai sus, cu precizarea că susţinerea va fi acordată asocierii şi nu unuia dintre asociaţi.

Pretul ofertei
Componenta financiara
Descriere algoritm: Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ordine criteriu: 1
Pondere criteriu: 80
Extinderea duratei de garanție/suport tehnic
Componenta tehnica
Descriere algoritm: Punctajul pentru factorul de evaluare "Extinderea duratei de garanție/suport tehnic", se acordă astfel: Perioada de garanție/suport tehnic minimă acceptată (sub care oferta va fi considerată neconformă) este de 48 de luni . Punctajul se acordă astfel: a. pentru o perioadă suplimentară de extindere a duratei de garanție/suport tehnic de 24 de luni (Gsuplimentară maximă) se acordă punctajul maxim alocat de 20 de puncte. Dacă se ofertează o perioadă suplimentară mai mare de 24 de luni, punctajul acordat nu va crește peste nivelul maxim de 20 puncte; b. pentru o perioadă suplimentară de Extindere a duratei de garanție/suport tehnic mai mică de 24 de luni, se acordă punctajul astfel: Pt = (G suplimentară ofertată/G suplimentară maximă) * Punctaj maxim alocat unde: Pt = punctaj acordat ofertantului pentru factorul de evaluare 2 G suplimentară ofertată = perioada de garanție ofertată suplimentar față de perioada de garanție minimă acceptată, exprimată în luni întregi;- G suplimentară maximă = perioada de garanție/suport suplimentară maximă, exprimată în luni întregi, ofertată suplimentar față de perioada de garanție minimă acceptată. c. pentru garanție de 48 de luni se acordă 0 puncte, oferta fiind considerată conformă. În cazul în care extinderea duratei de garanție/suport tehnic nu va fi aceeași pentru toate echipamentele/componentele solicitate, în calculul punctajului va fi luată în calcul cea mai scurtă durată ofertată. Pentru a fi luată în calcul la punctaj extinderea de garanție/suport tehnic trebuie să respecte caracteristicile minimale ale garanției și suportului tehnic solicitate.
Ordine criteriu: 2
Pondere criteriu: 20

Conditii de participare:

Operatorul economic participant la procedură, indiferent de calitatea acestuia (ofertant cu ofertă individuală, ofertant asociat, subcontractant, terţ susţinător), nu trebuie să se afle sub incidenţa prevederilor 164, 165 şi 167 din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, care determină excluderea din procedura de atribuire.
Modalitatea de îndeplinire: conform art. 193 din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, se va completa şi prezenta DUAE (Documentul Unic de Achiziţie European) pentru fiecare operator economic participant la procedură (nominalizat la nivelul unei oferte). Se va completa şi prezenta obligatoriu un DUAE separat inclusiv pentru asociaţi, subcontractanţi sau terţi susţinători, dacă aceştia există.
În cazul în care ofertantul demonstrează îndeplinirea criteriilor referitoare la situaţia economică şi financiară ori privind capacitatea tehnică şi profesională bazându-se pe capacităţile altor entităţi, invocând, după caz, susţinerea unui terţ, DUAE, împreună cu angajamentul de susţinere, trebuie să fie completat separat şi de către terţul/terţii susţinător(i) pe a căror capacitate se bazează ofertantul. DUAE prezentat de terţul/terţii susţinător(i) va include toate informaţiile menţionate la art. 193 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, precum şi informaţiile de la alin. (1) lit. b) şi c) ale aceluiaşi articol, care prezintă relevanţă pentru susţinerea acordată în cadrul procedurii de atribuire respective.
În cazul în care ofertantul intenţionează să subcontracteze o parte/părţi din contract, DUAE include şi informaţii privind partea din contract care urmează a fi eventual subcontractată şi va avea anexat acordul de subcontractare. Subcontractanţii pe ale căror capacităţi se bazează ofertantul trebuie să completeze, la rândul lor, DUAE separat, incluzând toate informaţiile menţionate la art. 193 alin. (1) lit. a), din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, precum şi cele de la alin. (1) lit. b) şi c), ale aceluiași articol, care prezintă relevanţă din perspectiva capacităţilor subcontractanţilor pe care se bazează ofertantul în cadrul procedurii de atribuire. În cazul subcontractanţilor pe ale căror capacităţi ofertantul nu se bazează, DUAE va conţine numai informaţiile menţionate la art. 193 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare.
Înainte de atribuirea contractului, autoritatea contractantă va solicita ofertantului clasat pe primul loc după aplicarea criteriului de atribuire, să prezinte documente justificative actualizate prin care să demonstreze îndeplinirea criteriilor de calificare, în conformitate cu informaţiile cuprinse în DUAE.
Se vor solicita/prezenta următoarele documente justificative, valabile (actuale/reale) la momentul prezentării acestora:
1. Certificate de atestare fiscală privind plata impozitelor, taxelor sau a contributiilor la bugetul general consolidat (buget local, buget de stat etc.) valabile la momentul prezentarii, pentru sediul principal, iar pentru sediile secundare/punctele de lucru, o declarație pe propria răspundere privind îndeplinirea obligațiilor de plată a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor la bugetul general consolidat datorate, semnată de reprezentantul legal/ împuternicit al operatorului economic.
2. Cazierul judiciar al operatorului economic, respectiv cazierul judiciar pentru fiecare dintre persoanele membre ale organului de administrare, de conducere sau împuternicite ale respectivului operator economic, aşa cum rezultă din certificatul constatator emis de Ministerul Justiţiei - Oficiul Registrului Comerţului/Actul constitutiv al operatorului economic;
3. După caz, alte documente prin care operatorul economic demonstrează că se încadrează în situaţiile de excepţie care nu determină excluderea din procedură, prevăzute la art. 165 alin. (3), art. 166, art. 167 alin.(2), respectiv art. 171 din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare.
4. După caz, orice alte documente echivalente edificatoare, conform prevederilor art. 168 alin (1) din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare.
Ofertanții vor prezenta odată cu DUAE o listă cu datele de identificare ale terților susținători/subcontractanților, în vederea respectării prevederilor art. 63 alin. (2) din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare.
Nedepunerea DUAE odată cu oferta (inclusiv pentru asociaţi/subcontractanţi/terţi susţinători) atrage respingerea acesteia ca inacceptabilă conform art. 137 alin (2) lit. b) din H.G. nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare.
Se vor depune, odată cu DUAE, următoarele documente: angajamentul ferm al terţului susţinător din care rezultă modul efectiv în care se va materializa susţinerea acestuia, acordul de subcontractare şi/sau acordul de asociere, după caz.
În conformitate cu prevederile art. 168 alin. (3) din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, în cazul în care în ţara de origine sau în ţara în care este stabilit operatorul economic nu se emit documente de natura celor de mai sus sau respectivele documente nu vizează toate situaţiile prevăzute la art. 164, 165 şi 167 din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, se va accepta o declaraţie pe propria răspundere sau, dacă în ţara respectivă nu există prevederi legale referitoare la declaraţia pe propria răspundere, o declaraţie autentică dată în faţa unui notar, a unei autorităţi administrative sau judiciare sau a unei asociaţii profesionale care are competenţe în acest sens.
Persoanele cu funcţii de decizie la nivelul autorităţii contractante, în sensul prevederilor art. 60 și art. 167 lit. e) din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare:
- dl. BĂLAN Ionel - Sorin – Directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale,
- dl. VASILCA Ionel-Sorinel – Prim-adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale,
- dl. MIHAI Mădălin-Virgil – Adjunct tehnic al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale,
- dl. RĂDOI Marian - Cosmin – Adjunct economic al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale,
- dl. BĂRĂNESCU Mihail – Şeful Direcţiei Achiziţii Publice,
- dl. BAICU Constantin-Lucian – Locţiitor al şefului Direcţiei Achiziţii Publice,
- dna. PĂUN Monica-Lisette – Locţiitor al şefului Direcţiei Achiziţii Publice,
- dl. ANGHELINA Dragoș-Constantin - Locţiitor al şefului Direcţiei Achiziţii Publice.
Modalitatea de îndeplinire:
Fiecare operator economic care va participa la procedură va trebui să prezinte, odată cu DUAE, o declaraţie pe propria răspundere, completată de către reprezentantul legal/împuternicit al operatorului economic, în conformitate cu art. 59 și art. 60 din Legea nr. 98/2016, cu modificările şi completările ulterioare din care să reiasă calitatea persoanei semnatare. În situația în care persoana care semnează documentele nu are calitatea de reprezentant legal, ci împuternicit, se va prezenta o împuternicire.
Operatorul economic participant la procedură, indiferent de calitatea acestuia (ofertant cu ofertă individuală, ofertant asociat, subcontractant) trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condiţiile legii din ţara de rezidenţă, respectiv că este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situaţiile de anulare a constituirii şi că are capacitatea profesională de a realiza activităţile care fac obiectul contractului şi care cad în sarcina sa conform ofertei depuse.
Modalitate de îndeplinire: conform art. 193 din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, se va completa şi prezenta DUAE.
Înainte de atribuirea contractului, autoritatea contractantă va solicita ofertantului clasat pe primul loc, după aplicarea criteriului de atribuire, să prezinte documente justificative actualizate (după caz) prin care să demonstreze îndeplinirea criteriului.
Se vor solicita următoarele documente justificative din care să reiasă capacitatea fiecărui operator economic participant la procedură (ofertant cu ofertă individuală, ofertant asociat, subcontractant) de a executa activităţile care cad în sarcina sa, conform ofertei depuse, pe parcursul implementării contractului:
1. Pentru persoanele juridice române: se va solicita certificatul constatator emis de Ministerul Justiţiei - Oficiul Registrului Comerţului din care să rezulte denumirea completă, sediul social şi punctul/punctele de lucru, persoanele autorizate (administratori/persoane împuternicite), domeniul de activitate principal/domeniile de activitate secundare şi codurile CAEN aferente acestora.
2. Pentru persoanele juridice străine: se vor solicita documente edificatoare care să dovedească o formă de înregistrare/atestare ori apartenenţă din punct de vedere profesional, în conformitate cu legislaţia din ţara de rezidenţă a operatorului economic.
3. Pentru persoanele fizice române/străine: se vor solicita documente edificatoare care să dovedească o formă de înregistrare ca persoană fizică autorizată, în conformitate cu legislaţia din ţara de rezidenţă a operatorului economic.
În cazul unei oferte depuse în asociere, documentele se prezintă de către fiecare ofertant asociat, pentru partea din contract pe care o realizează.
Documentele prezentate trebuie să fie valabile (actuale/reale) la data prezentării. În cazul în care, potrivit legislaţiei în vigoare din ţara de rezidenţă a operatorului economic, pentru documentele prezentate nu este prevăzută o perioadă de valabilitate (de exemplu, cazul Certificatului constatator emis de Ministerul Justiţiei - Oficiul Registrului Comerţului), documentele prezentate vor purta menţiunea “Confirm pe propria răspundere că prezentul document conţine informaţii actuale, conforme cu realitatea de la data prezentării”, sub semnătura reprezentantului legal/împuternicit al operatorului economic respectiv sau vor fi însoțite de o declarație pe propria răspundere a reprezentantului legal/împuternicit al operatorului economic respectiv prin care acesta confirma valabilitatea informațiilor din documentele prezentate.
Documentele emise într-o altă limbă decât limba română vor fi prezentate însoţite de traducerile autorizate în limba română.
Toate documentele vor avea, pe lângă semnătură, menționat în clar, numele întreg al persoanei semnatare.

Informatii aditionale:

1. Informaţiile indicate de operatorii economici în propunerea tehnică, elemente din propunerea financiară şi/sau fundamentări/justificări de preţ/cost ca fiind confidenţiale trebuie să fie însoţite de dovada care le conferă caracterul de confidenţialitate, dovadă ce devine anexă la ofertă, în caz contrar autoritatea contractantă nefiind obligată de a nu dezvălui aceste informaţiile. Caracterul confidenţial se aplică doar asupra datelor/informaţiilor indicate şi dovedite ca fiind date cu caracter personal, secrete tehnice sau comerciale sau sunt protejate de un drept de proprietate intelectuală. 2. Dacă în urma procesului de evaluare a ofertelor, doi sau mai mulți ofertanți sunt clasați pe primul loc, având același punctaj total, oferta declarată câștigătoare va fi cea care a obținut cel mai bun punctaj aferent factorului de evaluare “Prețul ofertei”. Dacă și pentru acest factor de evaluare “Preţul ofertei” punctajul este egal, deci implicit și pentru cel de-al doilea factor de evaluare, achizitorul va solicita numai ofertanţilor aflați în această situație depunerea de noi propuneri financiare în SEAP. Ofertanţii în cauză nu au decât dreptul de a îmbunătăţi propunerea financiară depusă anterior, urmând ca oferta declarată câştigătoare să fie cea al cărei nou preţ, reofertat, este cel mai scăzut. Dacă şi în urma redepunerii de noi propuneri financiare în SEAP, există mai mulți ofertanţi clasați pe primul loc, se va relua procesul de redepunere a propunerilor financiare de maxim 3 ori, în vederea obținerii unei departajări. În situația în care nu se obține departajarea necesară, Autoritatea contractantă va analiza oportunitatea aplicării prevederilor art. 212 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 98/2016, privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare. 3. Documentelor transmise prin mijloace electronice le sunt aplicabile prevederile legale referitoare la semnătura electronică (Legea nr. 455/2001, cu modificările și completările ulterioare). Astfel, documentele ofertei, documentele de calificare, orice alte documente justificative, se transmit conform solicitării autorității contractante (AC), prin intermediul SEAP, în mod obligatoriu semnate cu semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat, fiind considerate documente originale. DUAE se genereaza si se completeaza direct in sistem, dupa autentificare conform Instructiunilor prezentate in anexa nr. 1 din Ordinul Presedintelui ANAP nr.1017/ 2019 si instructiunilor prezentate în Notificarea privind utilizarea DUAE în procedurile desfășurate exclusiv prin mijloace electronice din 8 aprilie 2019, fără a mai fi necesară prezentarea acestuia semnat cu semnatura electronica extinsa, bazata pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat. 4. Perioada de valabilitate a Garantiei de participare (GP) va fi cel puţin egală cu perioada minima de valabilitate a ofertelor (180 zile de la data limită de depunere a ofertelor). Dovada constituirii GP va fi prezentata în SEAP, scanată, semnată cu semnatura electronică extinsă bazată pe un certificat eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat, până cel mai târziu la data şi ora limită stabilita pentru depunerea ofertelor. În cazul unei asocieri, GP va fi constituită în numele asocierii şi va acoperi în mod solidar pe toţi membrii acesteia. Operatorul economic pentru care nu a fost prezentata dovada constituirii GP vor fi respinse, avându-se în vedere, după caz, prevederile art. 64 alin. (3) din HG 395/2016, respectiv cele ale art. 132 alin. (3) din acelaşi act normativ. GP emisă în altă limba decât limba romana va fi însoţită în mod obligatoriu de traducere autorizată în limba română. GP va fi reţinută în situatiile prevazute la art. 37 alin. 1 din H.G. 395/2016. Autoritatea contractantă nu acceptă constituirea garanției de participare printr-un instrument de garantare emis de Instituții Financiare Nebancare (IFN). 5. În cazul unei asocieri, GBE va fi constituită în numele asocierii și va acoperi în mod solidar pe toți membrii acesteia. Autoritatea contractantă nu acceptă constituirea garantiei de buna executie printr-un instrument de garantare emis de Instituții Financiare Nebancare (IFN). 6. Datele cu caracter personal solicitate în prezenta procedură, sunt prelucrate în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal este cel stabilit de îndeplinirea obligațiilor instituite de legislatia privind achizițiile publice, iar durata de prelucrare a acestora este perioada derulării procedurii, cât și cea ulterioră acesteia, în conformitate cu actele normative in vigoare. 7. Cerintele tehnice definite la nivelul anuntului de participare, caietului de sarcini sau altor documente complementare, prin trimiterea la standarde, la un anumit producator, la marci, brevete, tipuri, la o origine sau la o productie/metoda specifica de fabricatie/prestare/executie, vor fi intelese ca fiind insotite de mentiunea ”sau echivalent.

Termen depunere oferte:

21-06-2022 15:00:00

Lista de fisiere care compun documentatia de atribuire:

CAIET DE SARCINI HARDWARE RESURSE UMANE.docx.p7s
Formulare achizitie HW RESURSE UMANE.docx.p7s
Formularul nr 7_A3_tehnic_HW RESURSE UMANE.docx.p7s
MODEL CONTRACT_FURNIZARE_HW RESURSE UMANE.docx.p7s
FisaDate_DF1146896.pdf
DUAE_CERERE_169066.xml

Autoritate contractanta Serviciul de Telecomunicatii Speciale Bucuresti

message user image
Date de contact disponibile dupa login
Aceasta procedura se desfasoara in sistemul national de licitatii publice SEAP.