ADV1430857 plic b4 cu burduf  

Valoare estimata
950,00 lei
Publicat
10-06-2024 16:14:52
Termen de ofertare
12-06-2024 17:00:00
Timp ramas

30199230-1 - Plicuri (Rev.2) 10-06-2024 16:14:52
Valoare estimata: 950,00 lei

U.M. 01225 Pite╚Öti, inten╚Ťioneaz─â s─â achizi╚Ťioneze un pachet de produse ÔÇťplicuri ÔÇŁcu livrare franco-beneficiar la sediul U.M. 01225 Pitesti, Strada Trivale, nr. 16, jud. Arges, conform urmatoarelor date: - PLIC B4 -DIMENSIUNI: 250mmX353mmX50mm =1000 buc. Persoana de contact: dl. Ciopata Nicolae, telefon 0740-364037.

Conditii referitoare la contract:

Livrarea se va efectua intr-o singura transa intre orele 09,00-14,00 la sediul unitatii militare beneficiare U.M. 01225 Pitesti (franco-beneficiar), din Strada Trivale nr. 16, jud. Arges. Intra in evaluare produsul care respecta intrutotul specificatiile tehnice mentionate. Produsele care nu corespund solicitarilor tehnice vor fi inlocuite de ofertant fara cheltuieli suplimentare in sarcina achizitorului, la cererea acestuia, in termen de 48 de ore de la constatarea acestor neconformitati, chiar si in cazul in care acestea au fost receptionate initial. Livrarea se va efectua intr-o singura tran╚Ö─â ├«n termen de 5 zile de la data transmiterii comenzii ferme. Livrarile vor fi finalizate la momentul acceptarii fara rezerve de catre achizitor a tuturor produselor contractate si prin ├«ntocmirea notei de receptie/ constatari diferente sau process verbal de recep╚Ťie. Livrarile vor fi efectuate cu mijloace de transport care pot garanta pastrarea calitatii si proprietatilor produselor pe toata durata transportului acestora. Responsabilitatea cu privire la orice deteriorare a produselor pe durata transportului cade in sarcina furnizorului. Produsele refuzate vor fi mentionate in procesul verbal in vederea inlocuirii acestora in termenul mentionat mai sus.Prin optiunea furnizorului de livrare a produselor prin intermediul firmelor de curierat, acesta isi da acordul ca va accepta fara rezerve constat─ârile comisiei/persoanei desemnate cu receptia produselor, si va inlocui produsul/produsele constatate a fi neconforme. - termen de plata: in 30 zile de la receptia produselor(prin ordin de plata) - produsele vor fi ├«nso┼úite de urm─âtoarele documente: - factura fiscal─â ├«n original (pe factur─â se vor ├«nscrie pl─âtitorul - U.M. 01225 Pite╚Öti, Strada Trivale nr. 16, jud. Arge╚Ö, mun. Pite╚Öti, cod fiscal 4317932 ; -SE ACCEPTA ├ÄNTOCMIREA UNEI SINGURE FACTURI LA MOMENTUL LIVR─éRII TOTALE A PRODUSELOR.NU SE ACCEPTA LIVR─éRI PAR╚ÜIALE - certificat de calitate,declara┼úie de conformitate

Criterii de atribuire:

Pretul cel mai scazut/ PRODUS cu respectarea specificatiilor tehnice/marca produs solicitate de autoritatea contractanta. Ofertele care nu contin toate produsele si nu respecta cantita╚Ťile mentionate, vor fi declarate neconforme. In cazul in care exista oferte financiare cu pret egal, autoritatea contractanta va solicita prin e mail o noua oferta de la operatorii economici aflati la egalitate in vederea imbunatatirii ofertelor. In cazul in care se constata ca ofertantul situat pe primul loc nu isi poate indeplini obligatiile in termenele solicitate de autoritatea contractanta, aceasta va declara castigator ofertantul situat pe locul II la evaluarea initiala, anuland comanda efectuata initial. - A.C. isi rezerva dreptul de a sonda piata de profil in cautarea altor oferte avantajoase economic.

Conditii de participare:

- De╚Ťinere cont deschis la Trezorerie; - Pentru a nu exista neconcordante intre produsele ofertate si cele ce vor fi livrate precum si pentru o mai buna informare asupra produselor ce vor fi achizitionate, ofertantul poate prezenta poze/ fise tehnologice ale produselor ofertate, Oferta va fi transmisa pe adresa de e-mail : (protejata); Va fi transmisa o singura oferta pentru toate produsele ce se intentioneaza a fi achizitionate. Mail-ul transmis va avea drept subiect, la rubrica "Subiect" din sectiunea mailului configurat, numarul anuntului pentru care se doreste sa se depuna oferta. Datorita unui flux foarte ridicat de mailuri primite, autoritatea contractanta nu este raspunzatoare pentru neluarea in considerare a mailurilor/ofertelor care nu indeplinesc conditia mentionata anterior. Ofertantul va specifica ca se oblig─â sa respecte termenele de livrare solicitate de autoritatea contractanta mentionate in anunt. In cadrul ofertei, se va mentiona obligatoriu termenul de livrare al produselor. Perioada de valabilitate a ofertei= 30 de zile.

Termen depunere oferte:

12-06-2024 17:00:00

Alte informatii:

- persoana de contact din partea beneficiarului/specificatii tehnice: dl. Ciopata Nicolae, telefon 0740-364037. Ofertele depuse trebuie sa cuprind─â toate produsele solicitate ╚Öi s─â se transmit─â pe adresa de e-mail (protejata) pan─â cel mai tarziu ├«n data de 12.06.2024, ora 17.00 ┼či vor contine obligatoriu specificatiile tehnice, cantitatea ofertata, pretul unitar si valoarea. - ofertele care nu reflecta cantitatea solicitata si care nu respecta cerintele si specificatiile tehnice vor fi considerate neconforme si vor fi respinse. - ├«n ofert─â se va men┼úiona si o persoan─â de contact responsabil─â pentru oferta transmis─â ┼či un num─âr de telefon la care s─â poat─â fi contactat─â. - autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a suplimenta sau micsora cantitatile produselor in functie de valoarea finala a ofertei. Prezentul anunt nu constituie un angajament de achizitie din partea noastra. Anun╚Ťul reprezint─â o testare de piat─â ├«n urma c─âruia autoritatea contractant─â va lua o decizie cu privire la achizitionarea serrviciilor/produselor, ├«n conformitate cu procedura interna de la nivelul biroului achizitii. Va rugam sa mentionati in oferta datele de identificare ale societatii dumneavoastra si persoana de contact.

30199230-1 - Plicuri (Rev.2)

Autoritate contractanta Ministerul Apararii Nationale - U.M. 01225 Pitesti

message user image
Date de contact disponibile dupa login (XCKN)