ADV1300074 ACHIZITIONARE APA MINERALA CARBOGAZOASA (PET A 2L)

Valoare estimata: 1 344,00 lei

IPJ TULCEA DORESTE ACHIZITIONAREA CANTITATII DE 420 BUCATI DE PET-URI A 2 LITRI DE APA MINERALA CARBOGAZOASA, CU O PERIOADA DE VALABILITATE DE MINIM 12 LUNI DE LA DATA LIVRARII.

Conditii referitoare la contract:

LIVRAREA SE VA FACE LA SEDIUL IPJ TULCEA DIN STR. SPITALULUI, NR.2, MUNICIPIUL TULCEA, JUDETUL TULCEA, IN TERMEN DE MAXIMUM 30 ZILE FARA COSTURI SUPLIMENTARE, DUPA PRIMIREA UNEI COMENZI SCRISE DIN PARTEA AUTORITATII CONTRACTANTE. PLATA SE VA EFECTUA PRIN OP IN MAXIM 30 DE ZILE DUPA PRIMIREA FACTURII SI RECEPTIONARII PRODUSELOR.

Criterii de atribuire:

Pretul cel mai scazut.

Conditii de participare:

Ofertele vor fi transmise prin e-mail la adresa (protejata) in termenul prevazut mai sus si vor avea o valabilitate de 30 de zile de la data transmiterii. In oferta se va mentiona pretul unitar pentru produsele ofertate, fara T.V.A., precum si valoarea totala fara T.V.A. a produselor. Este obligatorie ofertarea tuturor produselor. Se va accepta depunerea unei singure oferte pentru fiecare agent economic, pana la termenul limita prevazut.

Termen depunere oferte:

24-06-2022 14:00:00

Alte informatii:

Termenul limita de transmitere a ofertelor: 24.06.2022 ora 14.00. CONDITIE OBLIGATORIE: OFERTA CLASATA PE PRIMUL LOC VA FI POSTATA DE OFERTANT IN CATALOGUL ELECTRONIC DIN SEAP IN VEDEREA FINALIZARII ON-LINE A ACHIZITIEI DIRECTE. Aceasta presupune ca ofertantul declarat castigator sa fie inregistrat in Catalogul Electronic. In scopul aflarii rezultatului acestei achizitii directe, operatorii economici care au depus oferte sunt rugati sa consulte site-ul www.e-licitatie.ro, rubrica "Achizitii initiate in catalogul electronic" si sa selecteze Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea, ca si autoritate contractanta. Detalii tehnice se pot obtine prin e-mail la adresa (protejata).

15981000-8 - Apa minerala (Rev.2)

Autoritate contractanta Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea Tulcea

message user image
Date de contact disponibile dupa login